9/17/2012

Riválisok

Egy vadonatúj sorozat kezdődőt az RTL klubon a Riválisok! Hát ezt nem most kellett volna kiraknom hanem akkor amikor itthon kezdődőt de akkor nem volt kész a weblap szóval most leírom a részletes információt a sorozatból. 
A szereplők nálunk már ismertek hisz majdnem mindegyik színész volt olyan sorozatba amit mi ismerünk :)


Főszereplők:


Gabriela Spanic (Ivana Dorantes Rangel)
Gabi egyik leghíresebb sorozatai közé tartozik a Paula s Paulina avagy a nálunk pár éve dedikált Második esély is de a Bosszú című sorozattal sem szomorkodhat hiszen őt is meg van a népszerűsége. Nem rég nálunk járt egy közönsség találkozó kapcsán, sajnos én nem tudtam elmenni de aki igen s van is róla képe vagy esetleg egy beszámolója az írjon a lap alján található email címem :)

Fernando Colunga (José Miguel Montesinos)
Fernando nem előszór játszik szerepet Gabrielával hiszen ő is szerepelt a Paula s Paulina-ba.
Lucero (Valentina Villalba Rangel)
2005 és 2006 között az Alborada-ban szerepelt, mint María Hipolíta Diaz De Guzman, a szerepért TVyNovelas díjat kapott, Legjobb női főszereplő kategóriában. 1 éves kihagyás után, a 2008 és 2009 között menő Mañana Es Para Siempre című sorozatban kapta meg a főgonosz, Bárbara Greco de Elizalde, Rebeca Sanchez szerepét. A sorozatot nálunk is leadták Mindörökké szerelem címmel, mely az RTL Klubon ment, és 2010. november 15.-én kezdődött el. 2010-ben a Soy Tu Dueña című novellában kapott főszerepet, Valentina Villalba szerepét. Az RTL Klub ezt is leadta nálunk, A csábítás fölldjén címmel, mely 2010. szeptember 13.-án került adásba. 2012-ben a Por Ella Soy Eva című telenovellában szerepel, mint Helena Moreno Romero. A sorozat forgatásai július végén fejeződnek be.


David Zepeda (Alonso Peñal Vert) 
Nálunk legutoljára a Sarokba szorítba című sorozatban láthattuk melyben fantasztikusan alakitott ahogyan ebbe a sorozatba is :)

További szereplők: 
Silvia Pinal (Isabel Anaya)
Sergio Goyri (Rosendo Gavilán)
Ana Martín (Benita Garrido)
Fátima Torre (Iluminada Camargo)
Jacqueline Andere (Leonor de Montesinos)
Nincs boldogabb ember Mexikóvárosban Valentina Villalbánál (Lucero): okos, szép, sikeres és gazdag. Ráadásul esküvőre készül a sármos Alonso Peñal Verttel (David Zepeda). Látszólag mindenki örül Valentina sikerének, ám hamar kiderül, hogy a boldogság csak törékeny máz - mivel féltestvére, a képmutató Ivana (Gabriela Spanic) féltékenységében elhatározza, hogy tönkreteszi Valentina életét. Még az esküvő előtt megpróbálja elcsábítani Alonsót.

De aki nem látta az első részéket akkor az RTL klub most-on megteheti még !! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése