9/28/2012

Angelique Boyer s William Levy meztelenül

Angelique s William is megvált a felső ruházattól egy fotózás kedvéért. Míg Angelique a autószerelőben, William egy házban pózolt. 

Angelique Boyer a Teresa s a hamarosan induló Bűnős vágyak sorozatban sztárja. Egy magazin kérésére ledobta felső ruházatát autószerelő műhelyben. Több kép is készült róla, amiket itt lehet látni:




További képeket a cikk belsejében találhatód meg

9/27/2012

Teresa finálé

Két epizód múltán már vége lesz a teresának! A nagy sikerű műsor hazánkba 12-17% nézettséget követelt. Marichuy-jal egy időben indult a sorozat de annak még egy 70 epizódja hátra van addig (remélhetőleg nem a végéig) kénytelenek vagyunk fél adásokat nézni mivel a Riválisokat is most kellet berakni az RTL-nek s a időhiány miatt felezni kell az epizódokat. De most Teresára emlékszünk vissza ebbe a cikkbe hogyan indult, mit ért el, s hogyan végződött volna hisz a sorozat producerek kitalálták hogy készítenek sokkoló jeleneteket a nézők számára. De megyünk rá a tegnapra, tegnapi adást mit mondtam az RTL moston újra meglehet tekinteni.Itt van egy rövid részlet a mai részből!





Mai rész tartalmából:
Teresa elmondja Arturónak, hogy mégsem megy hozzá Fernandóhoz, és szeretné visszacsábítani a férjét. Juana születésnapi buliján, ahová Teresa is betoppan, Refugio kitagadja a lányát, és Juana is elzavarja. Genoveva haját levágják a börtönben, rabtársai így alázzák meg. Rubent a megölt Fito bátyja kínozza, s végül megkéselik a börtön udvarán. Apja halálának híréről Aida Teresától értesül. Teresa ismét elzavarja Fernandót, aki aztán Luisához próbál visszamenni, miután megtudja, hogy a nő gyereket vár tőle.

Holnapi rész:
Megtartják Aurora és Mariano esküvőjét. Teresa titokban végignézi az esküvőt, s mindenkit boldognak lát. Esperanza bejelenti, hogy kisbabát vár. Luciának kiállítása nyílik. Teresa végső kétségbeesésében az apja sírjánál keres vigaszt, miután többször is próbálta meggyőzni Arturót arról, hogy megváltozott.

Avagy a kettő lehetőség hogy hogyan történhet a sorozat vége:






A sorozat a hazájában is népszerűvé vált a sorozat. Igaz A finálé az tavaly volt a csatornán azóta a főhősnője  szerepelt már egy színdarabban illetve a Bűnős vágyakban fogjátok látni David Zepada-val s Mark Tech-el.

Illetve most találtam egy cuki videót:



Más változatai Teresa tett előtt:
1959 : Mexikó Az eredeti Teresa állították elő 1959-ben főszereplésével Maricruz Olivier .
1965 : Brazília A második változat és az első remake-je a "Teresa" történt (Brazília) (1965) főszereplésével Georgia Comide .
1967 : Mexikó A harmadik változat "El 4 ° Mandamiento" került sor (1967).
1989 : Mexikó negyedik változata "Teresa" került sor (1989) és főszereplésével Salma Hayek .


Itt találhatóak hogy milyen országokban mikor vetítetek s vetítik még az epizódokat.
OrszágAlternatív cím / FordításTv hálózat (ok)Sorozat BroadcastHeti MenetrendTimes
 MexikóTeresaCanal de las EstrellasAugusztus 2, 2010 - február 27, 2011Hétfőtől péntekig18:15
 ArgentínaTeresaCanal 9November 23, 2010 - április 26, 2011Hétfőtől péntekig02:30
 RomaniaTeresaACasa TVFebruár 14, 2011Hétfőtől péntekig19:30
 USATeresaUnivisionMárcius 30, 2011 - október 3, 2011Hétfőtől péntekig20:00
 SzlovéniaTerezaPOP TVÁprilis 22, 2011 - november 25, 2011Hétfőtől péntekig15:40
 IránTeresaFarsi1Október 12, 2011 - május 5, 2012Szombat-szerda07:00
 GrúziaTeresaRustavi 2Január 23, 2012 - PresentHétfőtől péntekig05:00
 MagyarországTeresaRTL KlubFebruár 20, 2012 - Szeptember 28-igHétfőtől péntekig17:20
 LengyelországTeresaTVN 7Március 5, 2012 - november 2012Hétfőtől péntekig7:00
 UAETeresa "تريزا"Abu Dhabi Al OulaAugusztus 25, 2012 - Még tartNapi00:00 UAE / 23:00 KSA
 AlbániaTeresaVizion PlusHétfőtől péntekig20:05
 SzlovákiaTeresaTV Doma
 MacedóniaТерезаPink 15November 22, 2010Hétfőtől péntekig17:00
 KenyaTeresaCitizen TVAugusztus 12, 2011Keddtől vasárnapig21:45
A bevezető dal a sorozat elején: Esa hembra es mala
Ami hamarosan a Zene oldalon meglehet hallgatni,letölteni.


152 részben utoljára találkozhatunk:
Teresa Chávez Aguirre de la Barrera
Arturo de la Barrera Azuela
Mariano Sánchez Suárez
Aurora Coronel Alcazar de Sánchez
Juana Godoy de González
Cutberto González
Luisa de la Barrera Azuela
S még sokkaktól kik részt vettek az epizódba

Pár perc s következi a






9/26/2012

Teresa mai rész

Hát igen nem sokára a finálé lesz. Egy részt örülök is neki hogy valami izgalmas fog történni más részt szomorú is vagyok hogy véget ér. Előszór arra gondoltam hogy elírom hogy mi fog történik a  következő napokba de rájöttem hogy én se lennénk kíváncsi rá -  vagyis kíváncsi vagyok rá de amikor megnézzem nem annyira izgalmas a történet úgy hogy csak a mai epizód ismertetőt közlöm veletek ha valaki esetleg  lemaradt, vagy csak újra átszeretné élni :)



Teresa rábeszéli Fernandót, hogy írassa rá a vagyonát, hogy Oriana ne kaparinthassa meg. Oriana rosszul lesz, és kórházba kerül, mikor ezt Fernando közli vele. Ruben megtámadja Teresát, és pénzt követel tőle, de Arturo időben megérkezik. Teresa nagy fájdalmat okoz az anyjának, a keresztanyjának, és később Fernandónak is.

Az RTL most-on meglehet nézni ismét az epizódot avagy az online oldalakon s pár napon felül fent lesz.


9/24/2012

Bűnős vágyak




A bűnős vágyak október 1.-én dedikál a Sorozat +-on 20:05-kor a Teresa helyett.
A sorozat ismertetője így szól: A novellában két szerelmes, Elisa és Damián boldogságának útjába saját szüleik gyűlölete és mélységes megvetése áll, azt hiszik ugyanis, hogy Elisa anyja és Damián apja szeretők voltak, és épp közösen próbáltak megszökni, mikor életüket veszítették egy borzalmas autóbalesetben. Vajon meddig kell a gyerekeknek bűnhődni szüleik hibáiért?


Főszerepben:




Angelique Boyer ki furcsa lesz jó kislány szerepé bújva a nézők számára de a szerepét rendesen sőt tökéletes alakítja majd.

David Zepeda: Egy jó képű, kedves, önzetlen arcát lehetett sokáig látni ahogyan ebbe a sorozatba is (kivéve: Riválisok-ban) Ez a sorozat sokkal inkább a romantikáről szól amelybe David elcsábít mindenkit.

Mark Tacher: Talán sokatoknak még ismeretlen ez a név, de ha elmondom hogy ő játszott a Marichuy - A szerelem diadalába akkor biztosan ismerőssé válik, ki a sorozatba Elisa-t szeretné meghódítani  :)

Továbbá szerepet kap még: 
Livia Brito (Marichuy - A szerelem diadala)
Raquel Olmedo (Teresa- Oriana)
Sabine Moussier ( A mostoha)

Előzetes:


Egy kis érdekesség

Most találtam egy oldalon Teresa-ba Luisa-ként szereplő, Fernanda Castillo számát mely a Amor bravíóban hallható :) Nekem nagyon tetszik, szép hangja van




Ha már Teresa szóba esett akkor elmondom hogy róla is találtam egy videót amelybe lehet látni eddig pályafutását  Angelique Boyer :)




Angelique Boyernek egy ideig szőke haja volt más már inkább sötétes barna, fekete.

9/18/2012

David Zepeda énekesi babérokra tör

A mexikói színész, David Zepeda énekesi babérokra tört, és hamarosan első albumát is kiadja.
David Zepeda énekesi babérokra tört


A mexikói színész, David Zepeda is megpróbálkozott az énekléssel. A színész néhány hete fel is énekelt egy dalt, melyet a rajongói legelőször az Abismo de Pasión című telenovellájában hallhattak. A színésznek nem titkolt célja – most, hogy már az első főműsoridős főszerepén is túl van –, énekesként is befutni.

A dal a Talismán címet kapta, melyhez már le is forgatta a videóklipet. A történet szerint David egy fotóst alakít, és elképzeli milyen lenne a viszonya a modelljével.


Érdekesség, hogy nemrég Zuria Vega is megpróbálkozott az éneklessél, ugyanis ő is énekel majd az Un Refugio para el Amor (Menekülés a szerelembe) főcímdalában.

9/17/2012

Bűnős vágyak premier hamarosan

tthon is leadják az Abismo de Pasión című telenovellát, Angelique Boyer és David Zepeda főszereplésével. A sorozatot először a Sorozat+ tűzi műsorra.
Képernyőre kerül David Zepeda és Angelique Boyer sorozata

Október 1-jével a magyar tévéképernyőkre is megérkezik a nagysikerű Abismo de Pasión című telenovella, melyet idén készített a mexikói Televisa sorozatgyártó cég. A telenovella Bűnős vágyak címen lesz látható a Sorozat+ -on, a Teresa megüresedett helyén, a 20.05-ös sávban.

A novellában két szerelmes, Elisa és Damián boldogságának útjába saját szüleik gyűlölete és mélységes megvetése áll, azt hiszik ugyanis, hogy Elisa anyja és Damián apja szeretők voltak, és épp közösen próbáltak megszökni, mikor életüket veszítették egy borzalmas autóbalesetben.

Kettős játszma újra a képernyőn

Újra a magyar képernyőkre kerül a Sortilegio, azaz a Kettős játszma című telenovella Jacqueline Bracamontes és William Levy főszereplésével.
Jacky Bracamontes és William Levy újra meghódítják hazánkat


A telenovella legelőször tavaly január 31-én a Cool TV által került a magyar képernyőkre. Nem sokkal a sorozat befejezése után, a Sorozat+ is műsorra tűzte, és most szeptember 18-tól újra látható lesz a Sorozat+-on.

A történet egy becsapott lányról, María Joséról (Jacqueline Bracamontes) szól férje, az aljas Bruno (David Zepeda) magát a saját testvérének kiadva vette feleségül, hogy rátehesse a kezét fivére, Alejandro (William Levy) vagyonára, akit egy borzalmas baleset óta mindenki halottnak hisz. Ám a tervbe hiba csúszik, Alejandro nem halt meg, otthon pedig egy feleséget talál, akit sosem látott, és egy szerelmet, melyet sosem keresett: találkozásuk felébreszti mindkettejükben az ellenállhatatlan vonzalmat.
William Levy 2012 legszexibb spanyol embere a People en Español magazin szerint. A sztárral készült egy fotósorozat is, valamint egy interjú is.
William Levy lett 2012 legszexibb spanyol embere


A kubai származású színész, William Levy lett a People en Español magazin szerint 2012 legszexibb embere. A színésszel ezáltal készült egy fotósorozat és egy hosszabb interjú is. Mindkettőre júliusban került sor, Los Angelesben, ám csak szeptember elején került nyilvánosságra. A legszexibbek között, helyet kapott még David Zepeda, Mark Tacher, Fernando Colunga, Jencarlos Canela valamint Sebastián Rulliis.


Levy az interjú során elmondta, hogy szeret a konyhában tevékenykedni, tud és szeret kubai életelek készíteni. Nagyon szeret tortát sütni, amit többnyire eperrel, cseresznyével és tejszínhabbal tesz különlegessé. Ezeket a tevénységeket még gyermekkorában, Kubában tanulta meg a nagymamája és a nagynénje által. Valamint általuk sokat tanult a nőkről. Elárulta, hogy olykor szereti meglepni gyermekei anyját, Elizabeth Gutiérrezt azzal, hogy reggelit készít neki, ám nem viszi az ágyba, nehogy elkényesztesse Elizabeth-et.


William szerint azok a férfiak az úriemberek, akiket az összes nő szexinek tart. Akinek, nem csak jó teste van, hanem húsosabb ajkai is, amelyet a legszebb szavak hagynak el. A kubai szívtipró elárulta, hogy októberben főszereplőként kezdi forgatni a Río Sangre című játékfilmet, melyben egy jólelkű, magányos vámpírt fog alakítani. „Ez az egyik gyerekkori álmom, de ehhez meg kell nővesztenem a szakállamat és a hajamat – kezdte mesélni a színész. – A forgatások befejeztével, ha minden jól alakul, akkor forgatok még egy romantikus komédiát is, ugyanitt, Hollywoodban. De nem feledkeztem meg a spanyol ajkú közönségről sem, hiszen 2013 elején visszatérek a Televisa gyártóhoz, mivel felajánlottak egy szerepet” – folytatta.

William Levy kisfia, Christopher Alexander – akit mindeki csak Tophy néven emleget –, idén ősszel kezdte meg iskolai tanulmányait, így őt sajnos nem tudja magával vinni Los Angelesbe. Később azt is elárulta, hogy Elizabeth ezért lépett ki a sorozatból, majd elmondta, hogy nem házasodik össze gyermekei anyjával, és a nő nem is terhes. „Nagyon haragszom Elizabeth-re, amiért nem hívott meg az esküvőre” – jegyezte meg viccesen.
A sármos színész beismerte, hogy valóban adott egy eljegyzési gyűrűt Elizabeth Gutiérreznek, de ezt még 2010-ben, kislányuk születése előtt. Az interjúban elmondta azt is, hogy megkérdéztek gyermeküket, Tophyt, hogy szeretné-e, ha szülei összeházasodnának, mire a kisfiú azt felete, hogy igen, mert akkor mindig együtt lehetnének.

Riválisok

Egy vadonatúj sorozat kezdődőt az RTL klubon a Riválisok! Hát ezt nem most kellett volna kiraknom hanem akkor amikor itthon kezdődőt de akkor nem volt kész a weblap szóval most leírom a részletes információt a sorozatból. 
A szereplők nálunk már ismertek hisz majdnem mindegyik színész volt olyan sorozatba amit mi ismerünk :)


Főszereplők:


Gabriela Spanic (Ivana Dorantes Rangel)
Gabi egyik leghíresebb sorozatai közé tartozik a Paula s Paulina avagy a nálunk pár éve dedikált Második esély is de a Bosszú című sorozattal sem szomorkodhat hiszen őt is meg van a népszerűsége. Nem rég nálunk járt egy közönsség találkozó kapcsán, sajnos én nem tudtam elmenni de aki igen s van is róla képe vagy esetleg egy beszámolója az írjon a lap alján található email címem :)

Fernando Colunga (José Miguel Montesinos)
Fernando nem előszór játszik szerepet Gabrielával hiszen ő is szerepelt a Paula s Paulina-ba.
Lucero (Valentina Villalba Rangel)
2005 és 2006 között az Alborada-ban szerepelt, mint María Hipolíta Diaz De Guzman, a szerepért TVyNovelas díjat kapott, Legjobb női főszereplő kategóriában. 1 éves kihagyás után, a 2008 és 2009 között menő Mañana Es Para Siempre című sorozatban kapta meg a főgonosz, Bárbara Greco de Elizalde, Rebeca Sanchez szerepét. A sorozatot nálunk is leadták Mindörökké szerelem címmel, mely az RTL Klubon ment, és 2010. november 15.-én kezdődött el. 2010-ben a Soy Tu Dueña című novellában kapott főszerepet, Valentina Villalba szerepét. Az RTL Klub ezt is leadta nálunk, A csábítás fölldjén címmel, mely 2010. szeptember 13.-án került adásba. 2012-ben a Por Ella Soy Eva című telenovellában szerepel, mint Helena Moreno Romero. A sorozat forgatásai július végén fejeződnek be.


David Zepeda (Alonso Peñal Vert) 
Nálunk legutoljára a Sarokba szorítba című sorozatban láthattuk melyben fantasztikusan alakitott ahogyan ebbe a sorozatba is :)

További szereplők: 
Silvia Pinal (Isabel Anaya)
Sergio Goyri (Rosendo Gavilán)
Ana Martín (Benita Garrido)
Fátima Torre (Iluminada Camargo)
Jacqueline Andere (Leonor de Montesinos)
Nincs boldogabb ember Mexikóvárosban Valentina Villalbánál (Lucero): okos, szép, sikeres és gazdag. Ráadásul esküvőre készül a sármos Alonso Peñal Verttel (David Zepeda). Látszólag mindenki örül Valentina sikerének, ám hamar kiderül, hogy a boldogság csak törékeny máz - mivel féltestvére, a képmutató Ivana (Gabriela Spanic) féltékenységében elhatározza, hogy tönkreteszi Valentina életét. Még az esküvő előtt megpróbálja elcsábítani Alonsót.

De aki nem látta az első részéket akkor az RTL klub most-on megteheti még !! :)

Angelique Boyer beszólt Fernando Colunga-nak

 
 Van az úgy, hogy az ember olykor irigykedik. Sajnos emberi dolog, de a „halandók” általában próbálják leplezni, ellentétben a színészekkel.


 „Az már sok, hogy színészek, közönség előtt egymást ócsárolják!” – mondta az egyik rajongó egy spanyol lapnak. De mire ez a nagy ócsárlás? A történet a következő: 


A 2011-es év telenovella gáláján kedvenc főhősünk Fernando Colunga díjat kapott, méghozzá a legjobb főhős alakításáért, a legjobb főhősnő pedig Angelique Boyer lett. A csavar a történetben az, hogy a hölgy szóvá tette: „Nem Fernando-nak kellett volna a díjat kapni, hanem a sorozatbéli páromnak Sebastian Rullinak.” A dolog nagy port kavart, és Angelique bocsánatot is kért, az elhamarkodott kijelentésért, de ami megtörtént, már megtörtént, nem lehet vissza szívni. A rajongók felháborodással fogadták a dolgot.

Mostanában azonban az a hír járja, hogy a színésznő szívesen játszana Fernandoval egy sorozatban. Hogy ebből mi igaz, és mi nem, azt csak a makrancos művésznő tudhatja, azt azonban biztosan tudjuk, hogy Fernando még nem válaszolt a „felkérésre”.


Én személy szerint az igazság mellet állok s nem szép az amit a Teresa sztárja mondott de én még attól a rajongója vagyok s szerintem az is maradok :) 

Maite Perroni alvajáró volt?

Bár, már úgy érezhetjük, nagyon jól ismerjük, hiszen minden nap "eljön" a nappalinkba, vannak dolgok, amiket a színésznő nem szívesen kürtöl szét, mi mégis megtudtunk néhány titkát.


Mindenkinek vannak félelmei, vicces és kínos emlékei, ezek alól Maite sem kivétel, mi mégis megtudtunk néhány féltve őrzött titkát.
- Maite retteg a patkányoktól, és erős klausztrofóbiában szenved. Gyűlöli a bezártságot. Lifttel is csak akkor megy, ha legalább ketten utaznak benne, és nem túl pici. A furcsa a félelmében az, hogy a repülőkön egyáltalán nem érzi magát kényelmetlenül, sőt, nagyon szeret repülni.

- Egyik rejtett tulajdonsága, hogy nagyon sok hangot tud utánozni, emberit és állatit egyaránt.
- Egyszer arra ébredt tízen öt évesen, hogy a hűtőben kutat csoki torta után. Azóta is inkább enged a csábításnak néha, és vesz magának egy szelettel, mintsem újra nyakig a hűtőben találja magát éjszaka.
- Saját bevallása szerint néha szétszórt, de mivel összességében maximalistának tartja magát, ez egyik legutáltabb tulajdonsága saját magában.
- 19 évesen döntötte el, hogy színésznő lesz, egy meghallgatáson, ahova a barátját kísérte.

9/16/2012

Aarón Díaz csak megjátssza a szerelmet?

A színész újdonsült barátnőjével csókolózott már színpadon, így nem feltételezzük, hogy szégyellős lenne. A strandon sem az. Mindezt megrendelésre tenné?

Díaz és Lola Ponce annyira egymásba vannak gabalyodva, hogy életük minden területét megosztják egymással, munka közben sem tudnak távol lenni szívük választottjától. Már-már olyan hévvel esnek egymásnak nyilvános helyeken, hogy a sajtó munkatársaiban felvetődött a gyanú, igazi-e ez a szerelem vagy csak reklámfogása a sorozatnak, melyben együtt szerepelnek?

Egy paparazzi lefotózta a szerelmeseket a medencében, a homokban egymásba csimpaszkodva, a vízfüggöny alatt csókolózva és a tengerben is. A cikk írója szerint semmi romantika nem volt kettejük érintéseiben, inkább végrehajtandó tornagyakorlatnak minősítette az összebújásokat. Hogy igaza van-e, vagy csak rosszindulatú feltételezés az egész, azt valószínűleg a két érintett tudná megmondani.

Aarón Díazt az RTL Klubon minden hétköznap 17 óra 20 perckor láthatod a Teresa című sorozatban! 

9/11/2012

Hamarosan indul az oldal!

Sziasztok üdvözöllek az oldalon s remélem hamarosan majd megtetszik neked :) Am még felújítás alatt van de hamarosan kész lesz s hozom a friss híreket addig is egy kis türelmet kérek :)